Zapiekanka śniadaniowa z wędzonym łososiem i bajglem

Need a pescatariańskie danie główne? Zapiekanka śniadaniowa z wędzonym łososiem i bajglem może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką wszystko" bajgle, pieprz, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z wędzonym łososiem i ziemniakami, Obwarzanek Z Łososia Wędzonego, oraz Kanapki Z Bajglem Z Wędzonego Łososia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 13-by-9-calowe naczynie do pieczenia z masłem; odstawić.
Serek pokroić w kostkę o średnicy 1/2 cala, ułożyć w jednej warstwie na dużym talerzu i zamrozić na 10 minut (ułatwi to ich posypanie do zapiekanki).
Połowę kostek obwarzanka układamy w równą warstwę w przygotowanym naczyniu i posypujemy połową serka śmietankowego i połową szczypiorku. Powtórz z pozostałymi kostkami obwarzanka, serem śmietankowym i szczypiorkiem; odstaw naczynie na bok.
Jajka ubić w dużej misce, aby je rozbić.
Dodać mleko, sól, pieprz i ubijać do połączenia. Powoli wylewaj mieszaninę równomiernie na chleb i twarożek i lekko naciśnij na chleb, aby upewnić się, że jest w większości zanurzony. Przykryć naczynie folią lub folią aluminiową i przechowywać w lodówce na noc.Gdy jesteś gotowy do upiec zapiekankę, Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. W międzyczasie wyjmij zapiekankę z lodówki i pozostaw ją w temperaturze pokojowej.Odkryć zapiekankę i piec, aż jest dmuchany, złoty brąz, i po prostu ustawić w centrum, o 50 protokół.
Wyjmij naczynie do stojaka z drutu. Natychmiast rozsypać wędzonego łososia, kapary i cebulę równomiernie na wierzchu.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Antica Chardonnay (Mountain Select)]()
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.