Zapiekanka śniadaniowa z kiełbasą i jajkiem
Zapiekanka śniadaniowa z kiełbasą i jajkiem jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 473 kalorie, 26g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz pieprz, kiełbasa wieprzowa luzem, haszysz brązowe ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Sausage & Egg Zapiekanka Śniadaniowa, Slow Cooker kiełbasa i pieprz śniadanie Zapiekanka, oraz Slow Cooker Kiełbasa Śniadanie Zapiekanka (Bez Ziarna).
Instrukcje
Boki linii 4-do 5-quart powolnej kuchenki z folią, która została złożona na trzecie; spryskać sprayem do gotowania.
W średniej misce ubić jajka, pół na pół, płatki pieprzu, sól i pieprz trzepaczką. Rezerwy 3/4 szklanki sera Cheddar i 2 łyżki zielonej cebuli; odstawić. W małej misce wymieszać pozostałe sery.
Połowę ziemniaków, kiełbasę, pieczoną paprykę, pozostałą zieloną cebulę i ser w powolnej kuchence. Powtórz warstwy.
Wlać mieszaninę jaj na warstwach.
Przykryć; gotować na niskim ogniu ustawienie 4 do 5 godzin lub na wysokim ogniu ustawienie 2 1/2 do 3 godzin lub aż temperatura osiągnie 71° w centrum i mieszaniny jaj jest ustawiony.
Na wierzchu zapiekanki posypać serem i zieloną cebulką. Przykryć; gotować 10 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Wyjąć folię przed podaniem, poluzowując krawędzie nożem stołowym.