Zapiekanka Z Zielonej Fasoli
Zapiekanka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pomidory, smażoną cebulę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Fasolkę blanszować w gorącej wodzie przez około 3 do 5 minut, a następnie zdjąć z ognia i wstrząsu w lodowatej wodzie.
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Na dużej patelni podsmażyć posiekaną cebulę na maśle. Następnie dodać ostudzoną fasolę i podsmażyć przez kilka minut.
Dodać zupę grzybową z puszki i dobrze wymieszać.
Przełożyć do zapiekanki z masłem i polać pokrojonym w kostkę pomidorem, podsmażoną cebulą, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Piec w piekarniku około 10 minut.