Zapiekanka z wołowiną i kukurydzą na biszkopcie
Biscuit-Topped wołowina i kukurydza zapiekanka może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.42 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać mix, chili w proszku, kukurydza, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka Wołowa Z Nadzieniem Biszkoptowym, Zapiekanka Pomidorowa Z Nadzieniem Biszkoptowym, oraz Zapiekanka Włoska Biszkoptowa.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w dużej misce, mieszać Bisquick mix, mleko i oliwki, aż miękkie formy ciasta.
W 12-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić. Wymieszaj pomidory, kukurydzę i chili w proszku.
Wlać ungreased 11x7-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia. Upuść ciasto biszkoptowe przez łyżki stołowepełnia mieszaninę.
Posypać ser na herbatniki; piec 5 do 10 minut dłużej lub aż herbatniki są lekko rumiane i ser topi.