Zapiekanka z tuńczyka Virginia

Zapiekanka z tuńczyka Virginia
Zapiekanka z tuńczyka Virginii wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać tuńczyka, makaron jajeczny szeroki, kukurydza kernel, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zapiekanka z owocami morza lub pyszna zapiekanka z tuńczykiem, Barbecue Virginia, oraz Old Virginia Chicken and Peanut Pie.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest La Jota Howell Mountain Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn