Zapiekanka z szynką babci

Zapiekanka z szynką babci
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj zapiekankę z szynką babci. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 3G tłuszczu i w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 50 minut. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i weź wodę, szynkę, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Zapiekanka z szynką babci, Zupa fasolowa Lima z szynką przynajmniej tak dobrą jak babcia, oraz Zapiekanka z kurczaka babci.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali połącz szynkę, ziemniaki, marchewkę i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
W średniej misce połącz zupę z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dobrze wymieszaj i polej miksturą w naczyniu do pieczenia, mieszając, aby pokryć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piecz w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 do 1 1/2 godziny lub do miękkości marchewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn