Zapiekanka z serem ajerkonianym z kremem Bourbon
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 357 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, jogurt, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Ciasto Bourbon-Gruszka.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, umieścić krakersy w robocie kuchennym; proces aż kruchy.
Dodać 2 łyżki cukru, masło, i 1 białko jaja; Puls 5 razy lub tylko do wilgotne. Naciśnij mieszankę okruchów równomiernie na 9-calową płytkę ciasta pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut; ostudzić na stojaku z drutu przez 15 minut.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Aby przygotować nadzienie, łyżka jogurtu na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych; rozprowadzić jogurt do grubości 1/2 cala. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić na 5 minut.
Zeskrobać do miski za pomocą gumowej szpatułki.
W misce umieścić serki śmietankowe i wanilię; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Połączyć cukier, mąkę i sól, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę cukru do mieszanki serowej; ubijać aż do połączenia.
Dodaj jogurt do mieszanki serowej; dodaj ajerkoniak. Beat z niską prędkością tylko do połączenia.
Ubij 2 białka mikserem ze średnią prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodaj 2 łyżki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć białka do mieszanki ajerkoniaku.
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki.
Piec w 325 przez 40 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Wyluzuj przez noc.
Aby przygotować śmietanę bourbon, ubić bitą polewę w misce. Delikatnie złożyć 2 łyżki ajerkoniaku i bourbona; schłodzić. Każdy plasterek ciasta polać kremem bourbon, przed podaniem posypać gałką muszkatołową.