Zapiekanka z ziemniaków z nadzieniem mięsnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 24g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, brokuły doliny, SOS stek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kukurydziany Bochenek Mięsa, Bochenek Mięsny Z Boczkiem, oraz Cheddar-Topped Grill Meat Loaf.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W średniej misce, wymieszać składniki meat loaf. Naciśnij w dolnej i górnej części naczynia do pieczenia w ciągu 1/2 cala od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W rondlu 2-quart, podgrzać wodę, masło i 1 łyżeczkę soli do wrzenia.