Zapiekanka Z Marchewkowej Rzepy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki z marchwi rzepy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 10g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz mleko, instant farsz mix, ser topiony żywności, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Rzepa i marchew zacieru, Marchew, Por i rzepa Saute, oraz Kalafior, rzepa i marchew ogórek przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj średnie danie zapiekane.
Farsz przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rzepa i marchew umieścić w garnku z wystarczającą ilością wody, aby przykryć, i doprowadzić do wrzenia. Gotować do miękkości.
Wymieszać z masłem i brązowym cukrem do rozpuszczenia.
Umieść ser topiony w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i stopić w kuchence mikrofalowej. Wymieszać z mlekiem i wymieszać z puree warzywnym.
Przełożyć do przygotowanego naczynia żaroodpornego. Wierzch z farszem.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż się zarumienią.