Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki z kopru włoskiego z Pecorino i cytryną. Ten przepis służy 10 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka pieprzu, sera pecorino romano, panko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka z pomidorów i Pecorino, Sałatka z ogolonego kopru włoskiego z pomarańczami i Pecorino, oraz Ogolona Sałatka Z Kopru Włoskiego, Pomarańczy I Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Lekko płytki olej 2-quart szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Podgrzać 5 łyżek oleju w dużym szerokim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć, aż miękkale Nie brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodaćpierścienie; zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej iautéuntil koper włoski jest lekko zmiękczona ipoczwarza się do brązowego, mieszając często, około 18 minut. Wymieszać bulion i następne 4składniki. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu,aż większość bulionu zostanie wchłonięta, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5
Transfer do dish.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Coolslightly; cover and chill.
6
Odstawić w pokojutemperatura 1 godzinę przed pieczeniem.
1
Roztopić masło wduży nonstick patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj panko; sauté aż złoty, o 3minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
3
Usuń z ciepła; cool do roomtemperature. Mieszać Pecorino, pietruszka, i peelinto panko. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Przechowywać szczelnie w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
4
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Posypać pankomixture kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
6
Piec, aż zapiekanka się rozgrzeje i polewa jest głęboko złocista, około 20 minut.