Zapiekanka z kopru włoskiego z Pecorino i cytryną

Zapiekanka z kopru włoskiego z Pecorino i cytryną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki z kopru włoskiego z Pecorino i cytryną. Ten przepis służy 10 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka pieprzu, sera pecorino romano, panko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka z pomidorów i Pecorino, Sałatka z ogolonego kopru włoskiego z pomarańczami i Pecorino, oraz Ogolona Sałatka Z Kopru Włoskiego, Pomarańczy I Pecorino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko płytki olej 2-quart szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2
Podgrzać 5 łyżek oleju w dużym szerokim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć, aż miękkale Nie brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodaćpierścienie; zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej iautéuntil koper włoski jest lekko zmiękczona ipoczwarza się do brązowego, mieszając często, około 18 minut. Wymieszać bulion i następne 4składniki. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu,aż większość bulionu zostanie wchłonięta, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Transfer do dish.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Coolslightly; cover and chill.
6
Odstawić w pokojutemperatura 1 godzinę przed pieczeniem.
1
Roztopić masło wduży nonstick patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj panko; sauté aż złoty, o 3minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
3
Usuń z ciepła; cool do roomtemperature. Mieszać Pecorino, pietruszka, i peelinto panko. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Przechowywać szczelnie w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
4
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Posypać pankomixture kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
6
Piec, aż zapiekanka się rozgrzeje i polewa jest głęboko złocista, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn