Zapiekanka z kiełbasą i dzikim ryżem

Zapiekanka z kiełbasą i dzikim ryżem
Zapiekanka z kiełbasą i dzikim ryżem jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 50 minut. Jeśli masz łyżeczkę. przetarł szałwia, cebula, pekan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Zapiekanka z kiełbasą i dzikim ryżem, Zapiekanka z dzikim ryżem i kiełbasą, oraz Zapiekanka Z Dzikim Ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepła 1/2 Puchar posiekanych orzechów pekan w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usuń tosty pekan z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Brązowy kiełbasa w tej samej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 10 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Usuń kiełbasę z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; rezerwy kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Masło rozpuścić w gorących kroplach na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Dodaj cebulę i seler, i podsmażyć 10 do 15 minut lub aż seler będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Usuń 1 opakowanie przyprawy z mieszanek ryżu; rezerwy do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Groszek Goya®Groszek Goya®
8
Połącz kiełbasę, mieszankę warzywną, pozostały pakiet przypraw, ryż i następne 3 składniki w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali. Mieszać w bulionie z kurczaka, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
Piec, przykryty, w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub do momentu prawie wchłonięcia płynu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Odstawić 5 minut.
11
Na wierzch posypać posiekanymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn