Zapiekanka Z Fasoli Calico

Zapiekanka Z Fasoli Calico
Zapiekanka z fasoli Calico może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 509 kalorii, 30g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. 2484 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Jesień. Mieszanka fasoli, cebula, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest doskonałe. Spróbuj Zapiekanka Z Fasoli Calico, Zapiekanka Do Squasha Calico, oraz Obfite Calico Bean Bake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Na dużej patelni na średnim ogniu, smażyć mieloną wołowinę, boczek i cebulę razem, aż mielona wołowina nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odcedzić tłuszcz.
4
W dużej misce do mieszania, połączyć fasolę nerkową, fasola po pieczeniu z wieprzowiną i fasolą maślaną. Wymieszać z ketchupem, białym octem, suchą musztardą, brązowym cukrem i gotować wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Fasola MaślanaFasola Maślana
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
5
Dokładnie wymieszać, dodając sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6
Wlać mieszaninę fasoli i mięsa do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn