Zapiekanka z fasolą i boczkiem kanadyjskim

Zapiekanka z fasolą i boczkiem kanadyjskim
Zielona fasola i Kanadyjski boczek zapiekanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 301 kalorii, 22g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mleka, mielonego pieprzu, soli czosnkowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Serowy Boczek Z Zieloną Fasolą Zapiekanka, Serowa zapiekanka z zielonej fasoli z boczkiem, oraz Canadian Bacon and White Bean Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużym garnku, połączyć fasolkę szparagową, cebulę i wodę. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić i przenieść do naczynia zapiekanki 2 quart. Podczas gdy fasola gotować, smażyć boczek Kanadyjski na patelni na średnim ogniu, aż ostry. Wymieszać z fasolą wraz z kremem z zupy selera i mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z SeleraZupa Krem Z Selera
1 łyżka Startego Sera Cheddar O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 łyżka Startego Sera Cheddar O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Posypać bułkę tartą na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
5
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż się nagrzeje i sos będzie bąbelkowy. Ten przepis działa również dobrze do przodu i przechowywać w lodówce lub zamrażać, aż potrzebne. Jeśli pieczenie na zimno, piec przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn