Potrzebujesz przystawka bezglutenowa i wegetariańska? Zapiekanka z dyni piżmowej może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, dynię piżmową, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Z Dyni Piżmowej, Zapiekanka z dyni piżmowej, oraz Zapiekanka Z Dyni Piżmowej dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Umieść dynię w dużym rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 12-16 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Dodaj pozostałe składniki; dobrze ubij. Łyżka do 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy termometr włożony w pobliżu środka wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół