Zapiekanka z dyni mamy

Need a danie główne bezglutenowe? Mama Squash zapiekanka może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 16G białka, oraz 16G tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skondensowanego kremu zupy grzybowej, Kabaczek, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Podobne przepisy to Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać Kabaczek i cebulę i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Odcedzić i przenieść do naczynia zapiekanki 2 quart.
W średniej misce połączyć zupę, ser i jajka.
Dobrze wymieszać i wlać do naczynia z kabaczkiem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i posypać grzankami na wierzchu. Powrót do piekarnika i piec przez 20 minut więcej.