Zapiekanka Z Buraków Z Fontiną I Orzechami Włoskimi
Zapiekanka z buraków z Fontiną i orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 60 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 60 i kosztuje 17 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka orzechów włoskich, masło, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Zapiekanka z buraków z Fontiną i orzechami włoskimi, Fontina z gruszkami i orzechami włoskimi, oraz Fontina Ziemniaki Au Gratin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło 8-calowe pieczenie dish.In dużą miskę, połączyć buraki i oliwę z oliwek i wrzucić delikatnie do herbu. W małej misce wymieszaj razem ser i tymianek. Ułóż około jednej czwartej buraków na dnie przygotowanego naczynia, nakładając je bardzo lekko.
Na buraki posypać około 1/4 masy serowo-tymiankowej i lekko doprawić solą i pieprzem. Powtórz, aby zrobić 3 kolejne warstwy, posypując ostatnią warstwę sera herbowanego odrobiną soli i pieprzu.
Skropić krem na powierzchni i posypać orzechami włoskimi na wierzchu.
Piec, aż buraki będą miękkie i orzechy włoskie są ładnie rumiane, o 45 protokół.
Wyjmij zapiekankę z piekarnika i pozostaw na 5 minut przed podaniem.