Zapiekanka Z Buraków Z Fontiną I Orzechami Włoskimi

Zapiekanka Z Buraków Z Fontiną I Orzechami Włoskimi
Zapiekanka z buraków z Fontiną i orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 60 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 60 i kosztuje 17 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka orzechów włoskich, masło, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Zapiekanka z buraków z Fontiną i orzechami włoskimi, Fontina z gruszkami i orzechami włoskimi, oraz Fontina Ziemniaki Au Gratin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło 8-calowe pieczenie dish.In dużą miskę, połączyć buraki i oliwę z oliwek i wrzucić delikatnie do herbu. W małej misce wymieszaj razem ser i tymianek. Ułóż około jednej czwartej buraków na dnie przygotowanego naczynia, nakładając je bardzo lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Na buraki posypać około 1/4 masy serowo-tymiankowej i lekko doprawić solą i pieprzem. Powtórz, aby zrobić 3 kolejne warstwy, posypując ostatnią warstwę sera herbowanego odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Skropić krem na powierzchni i posypać orzechami włoskimi na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
4
Piec, aż buraki będą miękkie i orzechy włoskie są ładnie rumiane, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjmij zapiekankę z piekarnika i pozostaw na 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn