Zapiekanka Z Buraków I Fety Ze Świeżą Miętą

Zapiekanka Z Buraków I Fety Ze Świeżą Miętą
Pieczone buraki i Feta zapiekana ze świeżą miętą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 864 kalorii, 15g białka, oraz 86 g tłuszczu. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz ząbek czosnku, masło, ser feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 minuty. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka z buraków i fety ze świeżą miętą, Sałatka z buraków z fetą, pomarańczą i miętą, oraz Kuskus Tabbouleh ze świeżą miętą i fetą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Buraki umieścić w małym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby osiągnąć głębokość 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Posypać lekko solą i pieprzem. Przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec do miękkości buraków, około 50 minut. Odkryć ostrożnie (steam zostanie zwolniony) i cool. Buraki obrać; pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Kryj się i wyluzuj. Rozgrzej piekarnik do 218°. Przynieś śmietanę, gałązki mięty i czosnek, aby zagotować w ciężkim małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Zdjąć z ognia, przykryć, i niech strome 15 minut. Tymczasem lekko masło 1 1/2-quart zapiekanka lub inne płytkie naczynie do pieczenia. Pokrojone buraki układamy w równe warstwy w naczyniu, posypując każdą warstwą lekko solą. Mieszankę śmietanową przecedzić na buraki w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Posypać fetą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
8
Piec, aż krem bulgotanie na brzegach i feta jest rumiane w miejscach, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Posypać pieprzem i posiekaną miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
10
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia7
Magazyn