Zapiekanka Ravioli
Zapiekanka Ravioli może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,31 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 34g białka, oraz 27g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 30 powie, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz serowe ravioli, twaróg, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Ravioli, Zapiekanka Z Kiełbasą Ravioli, oraz Zapiekanka Włoska Ravioli podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu do spaghetti w 13-in. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Warstwa z połową ravioli, 1-1 / 4 szklanki sosu, 1 szklanka twarogu i 2 szklanki sera mozzarella. Powtórz warstwy.
Piec bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do uzyskania bąbelków.
Odstawić na 5-10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze typy na Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 46 dolarów za butelkę.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ciemny rubinowy kolor, z dużą ilością aromatów czekoladowych, jagodowych i waniliowych, jest pełny i aksamitny, z dużą ilością owoców i długim, soczystym wykończeniem. Piękna z wielkiego rocznika.