Zapiekanka kasza z pieczarkami, Prosciutto i Provolone

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj kaszę zapiekankę z pieczarkami, Prosciutto i Provolone spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 224 kalorie, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz zioła prowansalskie, sól, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Prosciutto Provolone Panini, Arancini nadziewane Prosciutto i Provolone, oraz Focaccia nadziewana Prosciutto i Provolone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu; stopniowo mieszać w kaszy. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż gruby, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w 1/4 szklanki sera i 1/2 łyżeczki soli. Łyżka mieszanki kaszy do 11 x 7-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodaj pozostałe 1/2 łyżeczki soli, grzyby, zioła prowansalskie i pieprz; gotować 6 minut lub aż grzyby będą miękkie, często mieszając. Wymieszać prosciutto i wino; gotować 5 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. Wymieszać z jajkami i białkami.
Rozłóż mieszankę grzybową na mieszance kaszy; posyp pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec w 350 przez 30 minut lub do rozpuszczenia sera i dokładnie ogrzać kaszę, i odstawić 5 minut przed podaniem.
Posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Gunderloch Estate Riesling Dry]()
Gunderloch Estate Riesling Dry