Zapiekanka Do Pizzy
Zapiekanka do pizzy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6851 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ser mozzarella, kiełbasa pepperoni, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka Do Pizzy, Zapiekanka Do Pizzy, oraz Zapiekanka Do Pizzy.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na średniej patelni na średnim ogniu, brązowy mielonej wołowiny z cebulą, czosnek i zielona papryka.
Odcedzić nadmiar tłuszczu. Wymieszać makaron, pepperoni, sos do pizzy i mleko, i dobrze wymieszać.
Wlać tę mieszaninę do naczynia żaroodpornego 2-quart.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut, top z serem, a następnie piec przez 5 do 10 minut więcej.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.