Zapiekanka Do Pizzy

Zapiekanka Do Pizzy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki do pizzy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 373 kalorie, 22g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz masową kiełbasę z indyka, kawałki grzybów i łodygi, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Do Pizzy, Zapiekanka Do Pizzy, oraz Zapiekanka Do Pizzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 350º. Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić. Gotuj kiełbasę na patelni, często mieszając, aż nie będzie już różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj makaron, kiełbasę, sos do makaronu, oliwki i grzyby w 2 1/2-quart zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
GrzybyGrzyby
MakaronyMakarony
KiełbasaKiełbasa
OliwkiOliwki
3
Przykryć i piec około 30 minut lub do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Odstawić około 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn