Zapiekanka brunchowa z serem i krabem

Potrzebujesz dania głównego peskatariańskiego ? Serowo-krabowy brunch zapiekany może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 25 g białka , 29 g tłuszczu i łącznie 438 kalorii . Za 2,05 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 12 osób. Dzięki temu przepisowi Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowe. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Niewielu ludzi zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup ser szwajcarski, paprykę, jajka i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 47% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Ciasto cytrynowe na brunch , Burger niskowęglowodanowy na brunch i Brunch z haszem kimchi ze słodkich ziemniaków - bezglutenowe, bezmleczne, wegetariańskie .
Instrukcje
Posmaruj dolną połowę muffinek musztardą.
Umieścić w natłuszczonej formie do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali. Na wierzchu umieścić kraba, sok z cytryny i skórkę.
Posyp serem cheddar. Przykryj wierzchem muffinek; odstaw.
W dużej misce wymieszaj jajka, śmietanę, mleko, majonez, sól, pieprz cayenne i pieprz.
Polać muffinki; posypać serem szwajcarskim, parmezanem, cebulą i papryką. Przykryć i schłodzić na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem. Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 30 minut. Zdejmij pokrywkę; piecz jeszcze 20-25 minut lub do momentu, aż ciasto będzie gotowe.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.