Zapiekane kanapki z indykiem i boczkiem
Opiekane kanapki z indykiem i bekonem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 521 kalorii, 16G białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, pomidor, pierś z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekane kanapki z indykiem i boczkiem, Opiekane Kanapki Z Indykiem, oraz Opiekane kanapki z indykiem i Brie.
Instrukcje
W małej misce wymieszać majonez i dressing.
Rozłóż po jednej stronie każdej kromki chleba. Na wierzchu 4 kromki chleba z indykiem, boczkiem, pomidorem, serem i pozostałymi kromkami chleba, mieszaniną majonezu na dole.
Masło rozprowadzić po jednej stronie każdej kanapki. W 12-calowej patelni, miejsce kanapki, masło stronie w dół.
Masło rozprowadzić na wierzchu każdej kanapki. Przykryć; gotować na średnim ogniu 6 do 8 minut lub do dna są złotobrązowe.
Włącz kanapki; przykryć i gotować 5 do 6 minut dłużej lub do dna są złotobrązowe i ser topi.