Zapiekana szynka i kapusta
Zapiekana szynka i kapusta wymagają około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis serwuje 6 i kosztuje 58 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką masło, mleko, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy obejmują Kapusta Zapiekana, Kapusta Zapiekana, oraz Kapusta Zapiekana.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż szynkę, ryż i cebulę na maśle, aż ryż się zarumieni, a cebula zmięknie. Dodaj mleko, zupę, chrzan i sól.
Dodaj kapustę; przykryj i gotuj na małym ogniu przez 35-45 minut lub do miękkości kapusty, od czasu do czasu mieszając.