Zapiekana szynka i kapusta wymagają około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis serwuje 6 i kosztuje 58 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką masło, mleko, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy obejmują Kapusta Zapiekana, Kapusta Zapiekana, oraz Kapusta Zapiekana.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż szynkę, ryż i cebulę na maśle, aż ryż się zarumieni, a cebula zmięknie. Dodaj mleko, zupę, chrzan i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj kapustę; przykryj i gotuj na małym ogniu przez 35-45 minut lub do miękkości kapusty, od czasu do czasu mieszając.