Zapalniczka Snickerdoodles
Zapalniczka Snickerdoodles to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 145 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz soda oczyszczona, masło, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Snickerdoodles (Zapalniczka ), Zapalniczka Snickerdoodles, oraz Zapalniczka Chili Mac.
Instrukcje
W dużej misce, śmietana razem masło, 1 1/2 szklanki białego cukru,i serek. Ubij w jajku i białek, aż będzie gładka. Przesiać razem mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać ze śmietaną. Przykryć i przechowywać w lodówce ciasto przez co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). W małym naczyniu wymieszaj pozostały biały cukier i cynamon.
Rozwałkuj ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego i rozwałkuj kulki w mieszance cynamonu i cukru.
Umieść kulki co najmniej 2 cale od siebie na arkuszach ciastek i lekko spłaszczyć.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku.
Wyjąć z arkuszy ciastek do ostygnięcia na stojakach z drutu.