Brokuły zapałki i sałatka z jarmużu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 30 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z cytryny, ser manchego, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka Z Kapusty Brukselki Z Brokułami, Sałatka z brokułów i kapusty z kurczakiem, oraz Sałatka z brokułów i jarmużu z jagodami i kokosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozłóż orzechy laskowe na talerzu ciasta i tosty przez około 13 minut, lub aż Skórki pęcherze i orzechy są złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Laskowe
Funtów Jeżyn (około
Tosty
Orzechy
3
Przenieść do ręcznika kuchennego i ostudzić. Zetrzyj skórki i posiekaj orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
4
Włóż jarmuż i łodygi brokułów do miski i doprawić solą. Za pomocą rąk wyciśnij warzywa, aby je lekko zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Brokuły
Jarmuż
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Na średniej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać pory i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
7
Dodać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
8
Wlać dressing na jarmuż i brokuły i odstawić na 2 protokół. Rzuć dobrze płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły
Jarmuż
9
Dodać ser i orzechy laskowe i doprawić pieprzem; ponownie wrzucić.