Zanurzone Brownie Pops
Dipped Brownie Pops zajmuje około 1 godziny i 50 minut od początku do końca. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 323 kalorie , 3 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 16 osób i kosztuje 73 centy za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się dobrze jako deser. Mieszanka posypek, tłuszczu, półsłodkich kawałków czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje wynik Spoonacular wynoszący 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Chocolate Dipped Coconut Macaroons ,Frozen Chocolate-Dipped Peanut Butter Banana Bites i Gluten Free Dairy Free Chocolate Dipped Coconut Macaroons .
Instrukcje
Wyłóż folią kwadratową formę do pieczenia o wymiarach 8 lub 9 cali; natłuść folię i odstaw. Przygotuj i upiecz mieszankę brownie zgodnie z instrukcją na opakowaniu dla rozmiaru formy do pieczenia, której użyłeś. Całkowicie ostudź na kratce.
Używając folii, wyjmij brownie z formy; usuń folię.
Pokrój brownie na szesnaście kwadratów. Delikatnie włóż patyczek do lodów w bok każdego kwadratu. Przykryj i zamroź na 30 minut.
W mikrofalówce rozpuść chipsy czekoladowe i 1-1/2 łyżeczki smalcu; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Powtórz z białymi chipsami do pieczenia i pozostałym smalcem.
Zanurz osiem brownie do połowy w mieszance czekoladowej; pozwól nadmiarowi spłynąć. Zanurz pozostałe brownie do połowy w mieszance białych chipsów; pozwól nadmiarowi spłynąć.
Posyp wybranymi dodatkami.
Położyć na papierze woskowanym; odstawić do stężenia.
Umieść w woreczkach i zawiąż opaskami zaciskowymi lub wstążką, jeśli chcesz.