Zampone E Fagioli: kiełbasa i fasola może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 923 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę borlotti, cebulę, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), Makaron Fagioli z fasolą żurawinową i jarmużem, oraz Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyjmij zampone z kąpieli i spłucz w zimnej wodzie. Pat dry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
W dużej misce, dokładnie połączyć mięso wieprzowe, szynka skóry, prosciutto, włoską kiełbasę i przyprawy. Doprawić wnętrze zampone solą i pieprzem i nadziewać mieszanką wieprzową. Używając dużej igły i rzeźnika?sznurek s, kratownica nogi. W dużym garnku umieść zampone z wystarczającą ilością wody, aby pokryć je o kilka cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska Kiełbasa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Prosciutto
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
Cukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Umieścić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować pod przykryciem przez 2 godziny.
4
W międzyczasie zagotować namoczoną fasolę w wodzie przez 1 godzinę, aż będzie miękka, ale nadal lekko jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać smalec na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Dodaj cebulę i gotować na dużym ogniu 5 protokół, aż złoty kolor brązowy. Wymieszać bulion z kurczaka i pastę pomidorową i gotować na średnim ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dodać odsączoną fasolę i gotować 10 protokół, mieszając od czasu do czasu. Doprawić solą, pieprzem i ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Po zakończeniu zampone wyjąć z wody, pozostawić na 10 minut, a następnie pokroić w 1/2-calowe rundy i umieścić na szczycie fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny
9
Skropić prawdziwym octem balsamicznym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
10
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
11
Dodać wszystkie części kurczaka i brązowy na całym, mieszając, aby uniknąć spalania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki Cannelloni
12
Usuń kurczaka i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
13
Dodaj marchew, cebula, i seler do garnka i gotować, aż miękkie i rumiane. Wrzuć kurczaka do garnka i dodaj 3 ćwiartki wody, pastę pomidorową, ziarna pieprzu i pietruszkę. Wymieszać drewnianą łyżką, aby usunąć rumiane kawałki kurczaka i warzyw z dna patelni. Doprowadzić prawie do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 godziny, od czasu do czasu odtłuszczanie nadmiaru tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
14
Usuń z ciepła, odkształć i naciśnij ciała stałe na dnie kadzi, aby wyjąć wszystkie płyny. Wymieszać wywar, aby ułatwić chłodzenie i odstawić na bok. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego