Zadymione Udka Z Kurczaka
Zadymione uda z kurczaka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 837 kalorii. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, zrębki orzechowe, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kona K ' s Too Easy Smoky & Spicy Chicken Thighs, Duszone udka z kurczaka ze skórą kurczaka Gremolata, oraz Udka Z Kurczaka Sojowego.
Instrukcje
Moczyć zrębki hickory lub pecan w wodzie co najmniej 30 minut.
W płytkim naczyniu ubijamy Bazyl i kolejne 4 składniki; dodajemy kurczaka. Przykryć i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Przygotuj gorący ogień, układając węgiel w środku grilla; spalić 15 do 20 minut lub aż węgle będą szare.
Ułożyć zrębki na węglu drzewnym. Spryskać rusztem do gotowania na zimno sprayem do gotowania; umieścić na grillu.
Wyjmij kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę; ułóż kurczaka na ruszcie do gotowania i grilluj, przykryte pokrywą grilla, 30 do 40 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej części rejestruje 180, obracając od czasu do czasu.
Wyjmij kurczaka i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed krojeniem.