Złoty Kalafior "Risotto
Przepis Złoty kalafior " Risotto może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Na $9.74 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz masło, śmietanę do ubijania, złoty kalafior i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto z kalafiorem przepis (risotto AI Cavolfiori), Jęczmienne Risotto Ze Złotymi Burakami I Zielenią, oraz Maślano-jęczmienne i ziołowe Risotto ze złocistym Brussels Sp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć twardy rdzeń i wyciąć liście z kalafiora. Rozbić na kawałki, a następnie wirować w robocie kuchennym, aż podzielone na małe różyczki.
Od 12 do 14 cali. patelnia, roztopić 1 łyżkę. masło na dużym ogniu.
Dodaj panko i gotować, mieszając, aż tosty, o 3 protokół.
Dodać liście tymianku i wrzucić do połączenia.
Wlać do małej miseczki. Wytrzyj patelnię do czysta.
Dodaj pozostałe 3 łyżki. masło, kalafior, szalotka, i 1 1/4 szklanki bulionu do tej samej patelni. Przykryć i gotować na dużym ogniu, często mieszając, aż kalafior będzie po prostu miękki, 3 do 4 protokół. Odkryć i gotować, mieszając często, aż ciecz zostanie wchłonięta, 8 do 10 minut.
Wymieszać śmietanę i podgrzać do wrzenia.
Zdjąć z ognia, posypać serem i olejem truflowym (jeśli używasz) i mieszać, aż ser się rozpuści. Jeśli chcesz kremowej konsystencji, dodać pozostałe 1/4 szklanki bulionu. Doprawić solą i pieprzem.
Łyżka do 4 szerokich misek makaronu i top z tosty panko.