Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Yucatecan Tostadas (Salbutes) spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 417 kalorii, 16G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, destylowanego octu, Serrano chiles i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Ryżowa Z Jukatekanu, Wieprzowina Po Jukatekańsku, oraz Zupa z kurczaka i limonki jukatecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na małej patelni na dużym ogniu przykryj czerwoną cebulę zimną wodą i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Czerwona
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Zdjąć z ognia i odsączyć. Włożyć czerwoną cebulę do małej miseczki z octem, 1/2 łyżeczki. sól i pieprz. Odstawić do marynowania co najmniej 30 minut w temperaturze pokojowej lub do 1 tygodnia pod przykryciem i w lodówce.
Aby złożyć: podzielić mieszankę Indyk-cebula między 8 tortillas, a następnie top każdą z awokado, kapusta, i odsączone marynowanej czerwonej cebuli (będziesz miał dodatkową cebulę; patrz UWAGI).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.