Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj włoskiego Spaghetti i klopsików. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Mieszanka soli, chleb jednodniowy, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoskie spaghetti' n ' klopsiki, Spaghetti z włoskimi klopsikami, oraz Włoski sos Spaghetti z klopsikami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku, połączyć pomidory, pasta pomidorowa, 1 szklanka wody, cebula, cukier, oregano, liść laurowy i 1/2 łyżeczki soli, czosnek i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 1-1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Liście Laurowe
Pomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Czosnek
Pieprz
Cebula
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Tymczasem namoczyć chleb w pozostałej wodzie. Wycisnąć nadmiar wilgoci. W dużej misce, połączyć chleb, jajka, parmezan, pietruszka i pozostały sól, czosnek i pieprz. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na trzydzieści sześć 1-1 / 2-in. klopsiki.