Włoskie podgrupy i grzanki czosnkowe

Włoskie podgrupy i grzanki czosnkowe
Włoski Sub kropielnica i czosnek tosty Floaters może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.87 za porcję. Jedna porcja zawiera 1211 kalorii, 64G białka, oraz 55 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz makaron gemelli, pomidory z puszki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Włoski Tost Czosnkowy, Włoska kropielnica z kurczaka z borowikami, Portobello i papryką, oraz ser czosnek tosty, jak zrobić ser czosnek tosty.

Instrukcje

1
Umieść garnek do zupy lub głęboką jednostronną patelnię na górze pieca i rozgrzej do średnio wysokiego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać oliwę z oliwek, 2 zwoje patelni i kiełbasę. Brązową i pokruszyć kiełbasę, odcedzić nadmiar tłuszczu w razie potrzeby następnie dodać szynkę i pepperoni. Mięso gotować razem 2 protokół następnie dodać paprykę i cebulę i gotować 2 lub 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać pokrojone w kostkę pomidory i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Dodaj wywar z kurczaka i zagotuj kropielnicę. Wymieszać z makaronem i gotować przez 8 minut. Zrobić grzanki, podczas gdy makaron gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
GrzankiGrzanki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
5
W dużym ogniu patelni o 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 4 obroty patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
7
Dodać chleb do oleju czosnkowego, wrzucić i tosty kostki 5 lub 6 protokół. Doprawić tosty kostki płatkami czerwonej papryki, oregano i dużą ilością startego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
8
Wymieszaj rukolę z zupą tuż przed podaniem. Kadzi się kropielnica i float kilka toasty kostki chleba czosnkowego w każdej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 44 dolarów za butelkę.
Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva
Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva
Rubinowa czerwień w wyglądzie. Aromaty są typowe dla odmiany: eleganckie, owocowe, jeżyn, wiśni, fiołków i not mineralnych suche, ciepłe, dość miękkie na podniebieniu. Smaczne, świeże i lekko taninowe z intensywnym, długim finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn