Włoskie Nadziewane Pomidory Cherry
Włoskie Nadziewane pomidorki Cherry może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, Bazyl, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Włoskie Nadziewane Pomidory, Nadziewane Pomidory Cherry, oraz Nadziewane Pomidory Cherry.
Instrukcje
Umieść orzechy na patelni na średnim ogniu i tosty, mieszając, aż światło złoty, 5 protokół.
Zdjąć z patelni; posiekać.
Używając ząbkowanego noża, pokrój pomidory na pół. Wydrąż wnętrze łyżką.
Pomidory ułożyć, przyciąć boki w dół, na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.
W misce wymieszać ricottę, przyprawy, parmezan, karczochy, pepperoncini, bazylia i orzechy. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić przez 10 minut.
Aby nadziewać pomidory, łyżka napełniania do torby ziplock. Odetnij róg i zalej pomidorami.