Włoskie kanapki z wołowiną mamy

Włoskie kanapki z wołowiną mamy
Włoskie kanapki z wołowiną mamy to śródziemnomorski przepis, który serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 15g tłuszczu i w sumie 416 kalorii. Za $2.0 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pieczeń z polędwicy wołowej, mieszankę sosów sałatkowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, i odbywa się w około 8 godzin i 20 minut. Z łyżką wynik 52%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wolnowarowe Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, Wolnowarowe Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, oraz Wolnowarowe Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini.

Instrukcje

1
Na dużej patelni zrumienić każdą pieczeń na oleju ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odpływ.
3
Przenieś mięso do 7-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Połącz wodę, cebulę, czosnek, sos sałatkowy i mieszanki sosów, płatki pieprzu, włoskie przyprawy i sos Worcestershire; polać wołowiną. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Usuń wołowinę; lekko ostudzić. Odtłuścić tłuszcz z soków do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Wlej soki do dużej miski. Rozdrobnij wołowinę dwoma widelcami; Dodaj do miski. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Przenieść do pojemników zamrażarki. Zamrażać do 3 miesięcy.
8
Aby użyć mrożonego mięsa: rozmrozić w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Wstawić do holenderskiego piekarnika;podgrzej. Za pomocą łyżki cedzakowej umieść 1/2 szklanki na każdej bułce. W razie potrzeby posyp serem i giardinierą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Włoski w menu? Spróbuj połączyć się z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 34 dolarów za butelkę.
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Złożony nos wiśni, dojrzałej jeżyny, cassis i ciepłych przypraw, gładkie i okrągłe podniebienie oraz długie wykończenie. Mieszanka: 95% Sangiovese i 5% Merlot.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia16
Magazyn