Włoskie kanapki z wołowiną mamy

Włoskie kanapki z wołowiną mamy
Włoskie kanapki z wołowiną mamy to śródziemnomorski przepis, który serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 15g tłuszczu i w sumie 416 kalorii. Za $2.0 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pieczeń z polędwicy wołowej, mieszankę sosów sałatkowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, i odbywa się w około 8 godzin i 20 minut. Z łyżką wynik 52%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wolnowarowe Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, Wolnowarowe Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, oraz Wolnowarowe Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini.

Instrukcje

1
Na dużej patelni zrumienić każdą pieczeń na oleju ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Odpływ.
3
Przenieś mięso do 7-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Połącz wodę, cebulę, czosnek, sos sałatkowy i mieszanki sosów, płatki pieprzu, włoskie przyprawy i sos Worcestershire; polać wołowiną. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Usuń wołowinę; lekko ostudzić. Odtłuścić tłuszcz z soków do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Wlej soki do dużej miski. Rozdrobnij wołowinę dwoma widelcami; Dodaj do miski. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Przenieść do pojemników zamrażarki. Zamrażać do 3 miesięcy.
8
Aby użyć mrożonego mięsa: rozmrozić w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Wstawić do holenderskiego piekarnika;podgrzej. Za pomocą łyżki cedzakowej umieść 1/2 szklanki na każdej bułce. W razie potrzeby posyp serem i giardinierą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Włoski w menu? Spróbuj połączyć się z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 34 dolarów za butelkę.
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Złożony nos wiśni, dojrzałej jeżyny, cassis i ciepłych przypraw, gładkie i okrągłe podniebienie oraz długie wykończenie. Mieszanka: 95% Sangiovese i 5% Merlot.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia16
Magazyn