Włoskie ciasto z serem śmietankowym z sosem malinowym
Przepis włoski krem ser ciasto z sosem malinowym może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 5 godzin i 40 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 15g białka, oraz 34g tłuszczu. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser ricotta, jajka, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Indywidualne Pavlovas z twarogiem bitą śmietaną i sosem malinowym, Włoskie Ciasto Z Serem Śmietankowym, oraz Tort Kawowy Z Serem Malinowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Owiń 9-calową patelnię sprężynową folią aluminiową. W średniej misce wymieszać ze sobą okruchy ciastek i roztopione masło. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie patelni i przechowywać w lodówce, aż firma.
W dużej misce, ubić ricotta i serek wraz z elektrycznym mikserem ręcznym, aż będzie gładka.
Dodać jajka, cukier, sól i ekstrakt waniliowy, dobrze wymieszać.
Odstawić na kilka minut, aby pęcherzyki mogły się wynurzyć.
Ponownie wymieszać, aż będzie gładka.
Wlać nadzienie do formy sprężynowej. Dotknij patelni na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza w mieszaninie ciasta.
Umieść patelnię w dużej patelni do pieczenia i napełnij 1 cal wodą.
Umieść w piekarniku i piec, aż napełnienie jest ustawione, a góra jest złotobrązowa, około 1 godziny 20 minut.
Wyjąć i ostudzić. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc przed podaniem.
W robocie kuchennym połącz jagody, cukier i brandy.
Umieścić w misce, przykryć folią i przechowywać w lodówce.
Gdy będziesz gotowy do podania, Usuń stronę patelni springform i umieść ciasto na talerzu do serwowania. Na wierzch sernika polać sosem malinowym i podawać.