Włoskie Ciasto Z Kremem
Przepis włoski krem ciasto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mąka ciasto, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Włoskie Ciasto Z Kremem, Włoskie Ciasto Z Kremem, oraz Włoskie ciasto kremowe II dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, pokryj dna 2 (9-calowych) okrągłych patelni do ciast sprayem do gotowania (nie pokrywaj boków patelni). Dno linii patelni z papierem woskowym. Papier woskowy posmarować sprayem do gotowania, a 2 łyżeczki mąki wyłożyć na bok.
Umieść 1/3 szklanki masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać cukier granulowany, dobrze ubijając.
Dodać żółtka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Lekko łyżka 2 szklanki mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Połączyć 2 szklanki mąki, sody oczyszczonej i soli; dobrze wymieszać.
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian do mieszanki masła, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszaj orzechy pekan, ekstrakt kokosowy i 1 łyżeczkę wanilii.
Białka ubijać mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty (nie przegryzać). Białka złożyć na ciasto; wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 23 minuty lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 5 minut na stojaku z drutu. Poluzuj warstwy ciasta z boków patelni; usuń z patelni.
Usunąć i wyrzucić papier woskowy. Całkowicie fajne.
Aby przygotować lukier, umieść 1 łyżkę masła i twarogu w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie puszysty. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością, aż będzie gładki (nie przegryzać).
Dodać 1 łyżeczkę wanilii; dobrze ubić.
Umieścić 1 warstwę ciasta na talerzu; rozprowadzić jedną trzecią lukru. Wierzch z inną warstwą ciasta.
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta.