Włoski Twarożek
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Włoski twarożek może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Italian cottage pie, Italian Cottage Dip, oraz Włoski Wpływ Wegetariańskie Cottage Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać mleko i, w razie potrzeby, ubijać śmietanę w rondlu na średnim ogniu do 19
Dodać maślankę, mieszając, aż uformują się duże twarogi.
Wyłożyć durszlak kilkoma warstwami gaznicy lub filtrem do kawy; wlać mieszaninę do durszlaka.
Odstawić 20 do 30 minut, aby spuścić. Lekko nacisnąć mieszaninę sera, aby usunąć pozostałą ciecz.
Odwróć twarożek na naczynie do serwowania; posyp solą. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Podawać ze świeżymi owocami, w razie potrzeby.