Włoski Tuńczyk Topi Się

Włoski Tuńczyk Topi Się
Włoski tuńczyk topi się jest pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 701 kalorii, 42g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwki, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoski Tuńczyk Topi Się, Włoski Tuńczyk Topi Się, oraz Tuńczyk Topi Się.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery. W średniej misce, ubij 3 łyżki oliwy z oliwek z octem z czerwonego wina i musztardą Dijon, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj płatki tuńczyka, posiekane karczochy, posiekane oliwki, pokrojoną czerwoną cebulę i rozdrobnioną bazylię i wrzuć delikatnie. Doprawić lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
3
Za pomocą pędzla do ciasta, szczotkować ścięte boki ciabatta lekko z oliwą z oliwek i broil cut side up na blasze do pieczenia przez 2 minuty, aż ciabatta jest złoty i lekko tosty; przesuń blachę do pieczenia nawet brązowienie. Przetrzyj ząbek czosnku na tosty ciabatta i Kopiec sałatkę z tuńczyka na wierzchu. Przykryć pokrojonym serem Robiola i dusić, aż ser się rozpuści, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
CiabattaCiabatta
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
4
Podawać tuńczyka topi się na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Grgich Hills Estate Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 47 dolarów.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Chłodny klimat Merlot z jasnymi owocowymi smakami i przyjemną w ustach kwasowością z winnic Grgich Hills w południowej Dolinie Napa, uprawianych bez sztucznych nawozów, pestycydów i herbicydów. Z cudownie złożonymi aromatami żurawiny, cedru i prażonych orzechów laskowych, to wino jest idealnym partnerem do polędwicy wołowej, jagnięciny lub pieczonej wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn