Włoski piec warzywny
Włoski piec warzywny jest przystawką, która służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 133 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 301 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieczonej papryki, normalne bakłażany, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Włoski Piec Warzywny, Włoski Piec Wegetariański, oraz Włoski Wypiek Mostaccioli.
Instrukcje
Umieść powolną kuchenkę na wysokim lub brązowym ustawieniu i dodaj pokruszony czosnek, pomidory z puszki, połowę liści oregano, chili i trochę przypraw. Gotować, przykryte, podczas gdy posiekać resztę warzyw.
Wyjmij większość sosu i zacznij układać połowę warzyw i ziół z przyprawami bakłażanów, cukinii, czerwonej papryki, pomidorów, bazylii i pozostałego oregano.
Warstwę na pół chleba, natrzeć całym ząbkiem czosnku, połowę mozzarelli i połowę sosu pomidorowego. Powtórz warstwy sosu warzywnego, ziołowego i pomidorowego, a następnie chleb i mozzarella. Wciśnij wszystko dobrze do kompresji, a następnie gotuj na wysokim poziomie przez 5-6 godzin.
Flash pod grillem przed podaniem, jeśli chcesz (i twój powolny garnek kuchenka jest odpowiednia), aż złoty i bulgotanie.
Podawać z resztkami bazylii na wierzchu i dużą sałatką z boku.