Włoski Ocet Ziołowy

Włoski Ocet Ziołowy
Włoski ocet ziołowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprzu, pietruszki, oregano, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 81%. Spróbuj Ocet Ziołowy, Ocet Balsamiczny I Marynata Ze Świeżych Ziół, oraz Włoski Dip ziołowo-serowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w szklanym słoiku z szerokimi ustami i odstaw na bok.
2
Wlać ocet do rondla nonaluminum; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Gorący ocet zalać ziołami w słoiku; przykryć pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
ZiołaZioła
4
Odstawić w temperaturze pokojowej 2 tygodnie.
5
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej wyłożone 2 warstwami gazy do dekoracyjnych butelek lub słoików, odrzucając zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
SernikSernik
6
W razie potrzeby dodaj dodatkowe gałązki rozmarynu, bazylii lub szałwii. Uszczelnij butelki korkami lub szczelnymi pokrywkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
BazyliaBazylia
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
7
Stosować w winegretach, marynatach lub sałatkach warzywnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn