Włoski Ocet Ziołowy
Włoski ocet ziołowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprzu, pietruszki, oregano, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 81%. Spróbuj Ocet Ziołowy, Ocet Balsamiczny I Marynata Ze Świeżych Ziół, oraz Włoski Dip ziołowo-serowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w szklanym słoiku z szerokimi ustami i odstaw na bok.
Wlać ocet do rondla nonaluminum; doprowadzić do wrzenia.
Gorący ocet zalać ziołami w słoiku; przykryć pokrywką.
Odstawić w temperaturze pokojowej 2 tygodnie.
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej wyłożone 2 warstwami gazy do dekoracyjnych butelek lub słoików, odrzucając zioła.
W razie potrzeby dodaj dodatkowe gałązki rozmarynu, bazylii lub szałwii. Uszczelnij butelki korkami lub szczelnymi pokrywkami.
Stosować w winegretach, marynatach lub sałatkach warzywnych.