Włoska Zupa Weselna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Włoskiej zupy weselnej. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka szałwii, czosnek, mielona wieprzowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Włoska Zupa Weselna, Włoska Zupa Weselna, oraz Włoska Zupa Weselna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i marchew i gotować, mieszając, aż lekko zmięknie, o 4 protokół.
Dodaj połowę czosnku i 1 łyżeczka każdy sos Worcestershire i szałwia; gotować 1 minutę.
Dodać bulion z kurczaka, 3 szklanki wody i skórkę parmezanu i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 7 protokół.
Tymczasem, wymieszać wieprzowinę, bułka tarta, 1 łyżka tartego parmezanu, pozostały czosnek i pozostałe 1 łyżeczka każdy sos Worcestershire i szałwia w misce. Formować w 1-calowe klopsiki.
Zwiększyć ogień do średniej wysokości i doprowadzić zupę do wrzenia. Wymieszać orzo i gotować 6 protokół.
Dodać klopsiki i gotować, aż będą twarde i unosić się na górze, o 4 Więcej minut. Wymieszać ze szpinakiem i gotować, aż zwiędnie, o 1 więcej minut. Zupę pokroić w miseczki i polać parmezanem.
Zdjęcia Antonis Achilleos