Włoska zupa pomidorowa z Pesto-tosty serowe
Włoska zupa pomidorowa z grzankami z Pesto-serem może być właśnie zupą, której szukasz. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 200 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pesto bazyliowe, wodę, sok pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krem z zupy pomidorowej z budyniem serowym, Kremowa Zupa Pomidorowa Z Grzankami Serowymi, oraz Pomidorowa zupa Cheddar z grzankami z serem czosnkowym.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzej wodę, pomidory i sok pomidorowy do wrzenia.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Połóż chleb na prześcieradle.
Posmarować pesto, posypać serem. Broil z wierzchołkami 4 do 6 cali od ciepła 1 do 2 minut lub aż krawędzie chleba są złotobrązowe.
Na 4 miski do zupy, zupa z kadzi. Każdą porcję udekorować kromką chleba.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico]()
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.