Włoska Zupa Pomidorowa

Włoska Zupa Pomidorowa
Włoska zupa pomidorowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 271 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz zapas kurczaka, ser pecorino-romano, powolną kuchenkę marinara i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Włoska Zupa Pomidorowa, Włoska Zupa Pomidorowa Z Klopsikami, oraz Włoska kiełbasa i zupa pomidorowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić marinara i rosół z kurczaka do wrzenia, i wymieszać z makaronem. Zupę polać ogolonym serem pecorino Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn