Włoska Zupa Jarzynowa
Need a zupa bezmleczna? Włoska zupa jarzynowa może być niesamowity przepis spróbować. Ten przepis służy 6. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 10g białka, oraz 1g tłuszczu. 130 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka bazylii, selera, marchewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 97%. Spróbuj Włoska zupa jarzynowa, Włoska Zupa Jarzynowa, oraz Włoska Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku przynieś bulion, pomidory, marchew, mrożoną fasolkę szparagową, seler, cebulę, czosnek, pietruszkę, Bazyl, liść laurowy i kostkę bulionu warzywnego do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 15 minut.
Wymieszać z makaronem, fasolą i cukinią. Doprowadzić zupę z powrotem do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, aby gotować. Przykryć i gotować przez 10 do 15 minut.
Usunąć liść laurowy i podawać.