Włoska Wołowina Ociekowa

Włoska Wołowina Ociekowa
Przepis włoski Drip wołowina może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 6 godzin i 5 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje $12.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 2281 kalorii, 236g białka, oraz 145 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka wołowiny chuck pieczeń, sól, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Hot & Spicy Italian Drip Beef, Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, oraz Drip Kanapki Z Wołowiną.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku. Lekko wymieszać, aby połączyć przyprawę z płynem.Przykryć i piec w piekarniku 275 stopni* przez 5 do 6 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie i rozpadnie się. ** Jeśli mięso nie jest jeszcze miękkie, wróć do piekarnika na 30 minut, aż będzie miękkie!**
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyjąć z piekarnika. Z dwoma widelcami, całkowicie rozdrobnić całe mięso, nie pozostawiając dużych kawałków za sobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Podawać natychmiast, Lub zachować ciepło na wolnym ogniu na kuchence. Może zrobić dzień wcześniej, a następnie przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
4
Przed podgrzaniem usunąć stwardniały tłuszcz z wierzchu.
5
Podawać na maślanych, opiekanych bułeczkach. Top z serem i stopić pod brojlerem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
6
Podawać z sokami z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Masło rozgrzać w ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Podsmażyć cebulę przez kilka minut, lub aż zacznie się brązowy.Ustawić chuck pieczeń na górze cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa ChuckPieczeń Wołowa Chuck
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodać wszystkie pozostałe składniki. Przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu (na bardzo małym ogniu) na piecu przez 6 godzin lub do momentu, gdy wołowina będzie delikatna i rozpadnie się. ** Jeśli mięso nie jest jeszcze miękkie, wróć do piekarnika na 30 minut, aż będzie miękkie!** Mięso rozdrabniać dwoma widelcami, aż znikną wszystkie duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
Podawać natychmiast lub nadal gotować na wolnym ogniu przez 30 minut do 1 godziny.*
11
Mieszaninę można przechowywać w lodówce przez noc.
12
Przed ponownym podgrzaniem Usuń stwardniały tłuszcz z wierzchu patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Podawać na wierzchu tosty, masłem Deli rolls. Top z serem i umieścić pod brojlerem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia64
Magazyn