Włoska sałatka posiekana z chrupkami Salami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 726 kalorii, 30g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka ciecierzycy, salami, dodatkowy ser romano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Podobne przepisy to Chrupiąca sałatka Włoska z chrupkami Salami i grzankami Pita, Posiekana Sałatka Włoska, oraz Włoska Sałatka Posiekana.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia cookie arkusz z gotowania pergaminu papieru.
Za pomocą ręcznej tarki płaskiej zetrzeć 1 ząbek czosnku, a następnie zetrzeć ser Romano. W dużej misce, wrzucić czosnek i ser z rozdartą pita i 1 łyżka oliwy z oliwek, aby dobrze płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Sałatę podzielić na 2-4 miski. Pozostałe składniki sałatki podzielić na miseczki. Najlepsze sałatki z salami, grzankami, dressingiem i dodatkowym serem Romano.