Włoska Sałatka Posiekana
Przepis włoska sałatka posiekana jest gotowa w około 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 6G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, sałata rzymska, zapakowane w olej suszone połówki pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoska Sałatka Posiekana, Włoska Sałatka Posiekana, oraz Włoska Sałatka Posiekana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ubić ocet, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w dużej misce do wymieszania. Stopniowo ubijać w oleju do mieszania.
Dodaj sałatę, radicchio, fasolę i suszone pomidory. Wrzuć do płaszcza. Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.