Przepis włoska kiełbasa muszle & ser jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły różyczki, woda, muszle velveeta & ser obiad, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać kiełbasę, można śledzić to danie główne z Upiorne pajęcze ciasta jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jeden garnek Włoski kiełbasa muszle i ser, Włoska kiełbasa, szpinak i ser Ricotta Nadziewane muszelki, oraz Muszelki z włoską kiełbasą i farszem Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kiełbasę ugotować na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. lub aż równomiernie zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu; odcedzić. Powrót kiełbasa na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
2
Dodać pomidory, wodę i przyprawy; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Dodaj muszle; przykryj. Dusić na średnim i małym ogniu 7 do 8 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
4
Brokuły wymieszać; gotować 5 min. lub do kruchego-Delikatnego, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.