Włoska Biała Fasola
Włoska biała fasola to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Włoska Biała Fasola, Włoska biała fasola z indykiem, oraz Włoska Fasola Biała Z Tuńczykiem.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół.
Dodaj czerwoną paprykę, czosnek, i liść laurowy; smażyć 3 protokół. Wymieszać z wodą i fasolą. Gotować 3 minuty lub aż do całkowitego ogrzania. Wymieszać z octem, solą i czarnym pieprzem. Odrzuć liść laurowy.